Kenneth i New Jersey

Da var det tid for at Kenneth skulle få kjøre Samuel Hubinette sin Challenger. Samuel kunne i ikke kjøre selv denne helgen og spurte Kenneth om han ville kjøre for han. Kenneth var klar som et egg. Først på treningen var det problemer med oljetrykk og oljelekkasjer. Det ble ikke så mye trening da bilen måtte fikses. Kenneth følte han var klar uansett og ga det han kunne på kvall. På første kvall satt han en safe bra runde, neste så klinte han til og la rumpa helt inntil veggen rundt hele banken og kysset den i utgangen. Det var klart for top 32 og Kenneth skulle kjøre mot Field. Field startet med Kenneth bak. Field traff veggen og mistet kontrollen. Han bommet på neste sving og fikk nesten stopp sladd. Kenneth klarte ikke stoppe og kysset han på bakskjermen. Så var det Kenneth først og Field bak. Alle var kjempe fornøyd og vi trodde vi var videre. Men vi tok feil. Field var videre. Kenneth var uansett fornøyd og gleder seg til neste runde i samme bil i Seattle.

Video fra kvall http://www.youtube.com/watch?v=_JNYOXOpCNA&feature=relmfu

Video fra top 32 http://www.youtube.com/watch?v=WkclOWrmHaQ&feature=relmfu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *